Coneix-nos una mica millor

Coneix-nos una mica millor

Cada barri té espais extraordinaris i LUX&BURG està situat en un d’ells.

Al peu del Tibidabo, en l’edifici la Rotonda, vam decidir fer un homenatge a les hamburgueses i muntar un club per a gaudir-les en gran.

En LUX&BURG la matèria primera és de proveïdors de qualitat i sempre que podem, de proximitat. Les receptes de les nostres hamburgueses estan dissenyades per un xef que ens acompanya com a part de l’equip i gaudeix del projecte com ningú. D’ell van sortir les idees genials de la Thai o la Taquera sense renunciar a mossegar la BBQ doble o demanar tres Smash Burgers seguides.

luxandburg interior del local

Tot en LUX&BURG està dissenyat amb afecte per a capturar l’esperit del barri, integrar l’estil de l’edifici i crear un ambient únic per a reunir-nos i gaudir.

Perquè no se t’escapi detall, t’expliquem una mica més sobre La Torre Andreu, més coneguda com La Rotonda. Un preciós edifici modernista carregat d’història i tradició local que es troba inscrit com Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) en l’Inventari del Patrimoni Cultural Català.

Va ser construït per Adolf Ruiz i Casamitjana en 1906, i ampliat per Enric Sagnier en 1918. L’edifici va ser a l’origen la casa del doctor Salvador Andreu, qui va ser un dels principals promotors de la urbanització de la faldilla de la muntanya Tibidabo. Per al transport es va instal·lar un tramvia (el famós tramvia “Blau”) i un funicular per a pujar a la muntanya (1901), on es va emplaçar el Parc d’Atraccions del Tibidabo.

la rotonda del tibidabo

Contacte

Telèfon: 933 488 222
Direcció: Av. del Tibidabo, 2-4, Local 2, 08022 Barcelona

Horari:
De dilluns a dijous
De 13:00 a 16:00h
I de 20:00 a 23:00

Divendres, dissabtes, diumenges i Festius
De 13:00 a 16:30h
I de 20:00 a 23:00

T'esperarem amb ganes

Recorda anotar al teu calendari la data i hora de la teva reserva per no oblidar-te, tot i així nosaltres t’ho recordarem.

Per reserves de més de 6 persones, enviar email a info@luxandburg.es
Totes les reserves tindran 30 minuts de cortesia. Transcorreguts aquests 30 minuts, si ningú es presenta en nom de la reserva, es perdrà la mateixa automàticament. Si hi ha algun dia sense disponibilitat al calendari, envieu un correu a info@luxandburg.es