Sobre nosaltres

“Oferir hamburgueses de qualitat, en un local espectacular, amb un servei proper i familiar.”

Amb aquesta idea hem creat Lux&Burg. 

La Nostra Història

Concepció de la idea

La idea de Lux&Burg va sorgir al veure la poca oferta gastronòmica que habia al nostre barri. Amb aquesta idea vam començar a treballar i a generar opcions per veure qué podíem fer per sol.lucionar aquest problema. I així va sorgir el nostre amor per les hamburgueses.

El local

Teníem la idea del restaurante, pero no l’habíem tirat endavant. Llavors ens vam assabentar que hi había un local disponible a La Torre Andreu i vam dir: O ho fem ara o ens arrepentirme tota la vida.

Les receptes i els proveïdors

Conencem amb la moguda :)). Cerquem proveïdors propers i de qualitat, que ens poguèssin oferir els productos que volíem. Vam combinar de mil formes els ingredients, vam fer proves i més proves i vam tornar a provar-ho tot fins aconseguir les receptes dels plats que us servim ara.

Obertura

El día 14 de desembre de 2017 Lux&Burg va obrir les seves portes al públic, i desde llavors treballem molt dur per cumplir amb la nostra missió: oferir hamburgueses de gran qualitat, en un local agradable i amb un servei familiar i molt proper. 

El resultat

Lux&Burg va abrir les portes al desembre de 2017. Desde llavors treballem molt dur cada día per poder arribar als nostres objectius, fer contents els nostres clients i per fer del Lux&Burg un restaurant de referència en Barcelona. 

IMG-20180407-WA0083